Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
27/06/2019

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ NKAYI

Αμέσως μετά την επίσκεψή του, την 25η Ιουνίου 2019, στο πρότυπο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» και στο εκπαιδευτήριο «Φως Εθνών» της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ στην πόλη Dolisie ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.Παντελεήμων συνέχισε οδικώς προς την πόλη Nkayi, προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών αποπερατώσεως του ημιτελούς Ιερού Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Κυρίου-Αγίου Κοσμά Αιτωλού, δαπάναις της Αδελφότητος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης.

Κατά την τρίωρη παραμονή του στον Ναό ο Σεβασμιώτατος είχε εκτενή συνεργασία με τον επιβλέποντα μηχανικό κ.Christian Kibongué, με τον οποίο επιθεώρησαν λεπτομερώς κάθε σημείο του οικοδομήματος εσωτερικώς και εξωτερικώς, καθώς και τους βοηθητικούς χώρους.

Επίσης επισκέφθησαν το ξυλουργείο που κατασκευάζει τα καθίσματα και τον λοιπό εξοπλισμό του Ναού. Κατόπιν ο Έπίσκοπος ανέχωρησε για την έδρα της τοπικής Εκκλησίας, στην συμπρωτεύουσα του Κονγκό-Μπραζαβίλ, Pointe-Noire.

www.orthodoxchurchcongo.com

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
93
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 10/07/2007
Των εν Νικοπόλει (Αρμενίας ) αγίων 45 Μαρτύρων (1) (†319), των και προκρίτων της πόλεως Αντώνιος, Δανιήλ, Λεόντιος και Μαυρίκιος. Μαρτύρων Βιάνορος και Σιλουανού και Απολλωνίου, του εκ Σάρδεων. Γρηγορίου επισκόπου Άσσου. 10/7
.