Βρίσκεστε εδώ / Χρονικά
17/09/2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ AΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Τη 17η Σεπτεμβρίου ε.έ, η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, συμμετείχε ως προσκεκλημένος του Κυβερνήτη, στην τελετή παράδοσης και παραλαβής του Κυβερνείου της Μεγάλης Πόλεως Αλεξανδρείας, με τη συμμετοχή των γενικών Προξένων της Πόλεως, επιφανών επιχειρηματιών και της στρατιωτικής ηγεσίας.

Ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Κυβερνήτη της πόλεως Dr Mohamed Soultan, για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε στην Αλεξάνδρεια, εφαρμόζοντας το όραμα του Εξοχ. Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Abdel Fattah el-Sissi, για μια ισχυρή Αίγυπτο.

Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη στην επίλυση χρονιζόντων θεμάτων αφορώντα το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, τιμώντας τον με το παράσημο του «Ταξιάρχη του Λέοντος του Θρόνου».

Αμέσως μετά, ο Πατριάρχης συνεχάρη τον νέο διοικητή της Μεγάλης Πόλεως Καθηγητή Dr Abdel Aziz, για τα νέα του καθήκοντα, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του, προσφέροντας αναμνηστικό δώρο.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
74
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 22/08/2007
Μάρτυρος Αγαθονίκου και των συν αυτώ Ακινδύνου, Ζήνωνος, Ζωτικού, Θεοπρεπίου και Σεβηριανού (†δ΄αι.).Μαρτύρων Ειρηναίου, Ορόψεως και Ωρ. Ανθούσης οσίας και Αθανασίου επισκόπου, Χαρισίμου, Νεοφύτου (1), Αριάδνης της ...
.