Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
05/10/2017

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΦΩΣ ΕΘΝΩΝ»

Το πρωί της 4ης Οκτωβρίου 2017, ο Αιδεσιμ.Πρωτοπρ. π.Μάξιμος Oumba, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Επισκοπής Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, μετέβη οδικώς στην πόλη του Dolisie, με την ευλογία του Θεοφιλ. Επισκόπου κ.Παντελεήμονος, όπου επισκέφθηκε το Ορθόδοξο Εκπαιδευτήριο «Φως Εθνών» της Ιεράς Επισκοπής, επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο π.Μάξιμος πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Διευθυντή κ.Jean Claude Tchilimbou και τους εκπαιδευτικούς, έδωσε σχετικές οδηγίες και παρέδωσε την απαραίτητη για τους διδάσκοντες και μαθητές γραφική ύλη και το ανάλογο εκπαιδευτικό υλικό, τα οποία αποτελούν προσφορά αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και του Σεβ.Ποιμενάρχου της κ.Νικολάου, ως και των μελών του Επισκοπικού Συμβουλίου της τοπικής Εκκλησίας Μπραζαβίλ.

Εν συνεχεία, επισκέφθηκε τον υπό κατασκευήν δρόμο –δαπάναις της Ι.Επισκοπής- ο οποίος θα ενώνει το σχολείο (κατ’επέκταση και παρακείμενο Ορθόδοξο Ορφανοτροφείο «Αγιος Ευστάθιος», ως και την Ενορίας της Αγίας Ειρήνης) με το κέντρο της πόλεως του Dolisie, μειώνοντας κατά πολύ την υφισταμένη απόσταση.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
68
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 21/10/2007
Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω. Ιερομαρτύρων Σωκράτους , πρεσβυτέρου εν Αγκύρα και Θεοδότης (1). Μαρτύρων Αζή, Γαΐου, Δασίου και Ζωτικού. Οσίων Ευκράτους και Ζαχαρίου. Πλαντίνου, Ανδρέου και Παύλου. Πέτρου και Στεφάνου ...
.