Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
28/07/2017

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ

Με το έλεος του Παναγάθου Θεού και την έμπρακτη αγάπη Ελλήνων και Κονγκολέζων ορθοδόξων αδελφών ένα ακόμη κοντέινερ μήκους 12 μέτρων αναχωρεί από την Ελλάδα με προορισμό την οικονομική πρωτεύουσα του Κονγκό-Μπραζαβίλ, το Pointe-Noire, όπου η έδρα της Ιεράς Επισκοπής Μπραζαβίλ και Γκαμπόν.

Το κοντέινερ, το οποίο αποστέλλεται στον αφρικανικό ισημερινό με πρωτοβουλία της Ι.Επισκοπής, εμπεριέχει μεταξύ άλλων παλέττες μεγάλων πλακιδίων γρανίτη για την ολοκλήρωση του δαπέδου του ανεγειρομένου Καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire, ως και του Ενοριακού Ναού Αγίας Φωτεινής Pointe-Noire, είδη ρουχισμού, υπόδησης, ηλεκτρικές συσκευές, κλινοσκεπάσματα, σχολικό-εκπαιδευτικό υλικό και παιχνίδια για τα περιθαλπόμενα μικρά παιδιά στο ορθόδοξο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος», πλακίδια και είδη υγιεινής για τα εκ βάθρων ανακαινιζόμενα λουτρά του ιδίου ευαγούς ιδρύματος (έχει χαρακτηρισθή ως το καλύτερο κοινωνικό ίδρυμα της χώρας από το Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων του Κονγκό-Μπραζαβίλ), εκκλησιαστικά είδη και καμπάνες για τους Ναούς και πολλά άλλα απαραίτητα είδη για τους εμπεριστάτους Αφρικανούς συνανθρώπους μας.

Η ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ προς όσους συνέβαλαν και σε αυτήν την προσπάθεια είναι απεριόριστη.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
38
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 19/07/2007
Μακρίνης, αδελφής του Μ. Βασιλείου. Οσίων Θεοδώρου επισκόπου Εδέσσης (1) και Μιχαήλ του ανεψιού αυτού των από της Λαύρας του αγίου Σάββα, Γρηγορίου επισκόπου Πανιού, του ομολογητού, Δίου, Διοκλέους. 19/7
.