Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
27/07/2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΑΤΑΝΓΑΣ

Μέσα στο διάστημα της Συνάξεως των Ιερέων της Ι. Μητροπόλεως Κατάνγκας, πραγματοποιήθηκε ένα ευχάριστο γεγονός που χαροποίησε όλους.

Σ΄ όλα τα Σχολεία μας, οι αποφοιτήσαντες κατά πλειονότητα, εισέρχονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα-Πανεπιστήμια της χώρας. Ιδιαίτερα, τέσσερις μαθητές, ένα αγόρι και τρία κορίτσια (KAKOMA TSHIMWASU DAVID , TSHIJIKA HIEMBA JOLIANE, KANDOMBE ALICE KETY και KAZADI DIANDA NICLETTE), διακρίθηκαν για την υψηλή βαθμολογία τους κατά τις εξετάσεις και, χθες, από σύσσωμο το Κυβερνείο, δέχθηκαν τιμητικές διακρίσεις και επαίνους.

Αυτό μας ικανοποίησε όλους αλλά και μας ενεθάρρυνε ιδιαιτέρως, για την συνέχιση του έργου.

Οι δύο διευθυντές των Σχολείων μας, π. Αρίσταρχος και π. Ησαΐας, δεχθήκαν τα θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους όλων, όπως και ο συντονιστής των Σχολείων μας κ.Τάραχος.

Να γιατί ελπίζουμε και θαρρούμε στη νέα γενιά, ότι θα είναι το θετικό και καρποφόρο μέλλον για την Ορθόδοξο Εκκλησία μας στο Κονγκό.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
63
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 20/02/2007
Αγάθωνος (1) πάπα Ρώμης, Λέοντος (2) επισκόπου Κατάνης, του θαυματουργού († 780). Σαδώκ ιερομάρτυρος επισκόπου και των συν αυτώ 128 μαρτύρων των εν Περσία. Μαρτύρων Διδύμου και Ποταμίου, Ευτροπίου και Νεμεσίου του Κυπρίου. ...
.