Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
22/07/2017

ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΝΣΑΣΑΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Νικηφόρος, μετέβη στην περιοχή Μονγαφούλα, προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών του Κέντρου Υγείας.

Οι εργασίες συν Θεώ προχωρούν και το έργο λαμβάνει σάρκα και οστά, έτσι ώστε σε σχετικά σύντομο χρόνο, να ολοκληρωθεί και αφού εξοπλιστεί κατάλληλα με τα απαραίτητα πράγματα και ιατρικά μηχανήματα, να ξεκινήσει την λειτουργία του, ανακουφίζοντας τον πόνο των ανθρώπων. Μόλις ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση της πλάκας του ισογείου και η τοιχοποιία του. Απομένουν οι εργασίες κατασκευής των υποστυλωμάτων της σκεπής και της τοιχοποιίας του Α΄ ορόφου, τα επιχρίσματα (σοβατίσματα, βαψίματα, κ.λ.π.), διάστρωση δαπέδου, ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση και κουφώματα.

Ο Σεβασμιώτατος χάρηκε πολύ με την πρόοδο των εργασιών, ευχαριστώντας όλους τους εργάτες για τις φιλότιμες προσπάθειες, αλλά ιδιαιτέρως, τον υπεύθυνο του έργου κ. Γιάννη Κατσικογιάννη. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε οδηγίες για την καλή συνέχιση των εργασιών.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
38
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 19/07/2007
Μακρίνης, αδελφής του Μ. Βασιλείου. Οσίων Θεοδώρου επισκόπου Εδέσσης (1) και Μιχαήλ του ανεψιού αυτού των από της Λαύρας του αγίου Σάββα, Γρηγορίου επισκόπου Πανιού, του ομολογητού, Δίου, Διοκλέους. 19/7
.