Βρίσκεστε εδώ / Χρονικά
30/05/2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πρόεδρέ μου,

Επιθυμώ από τα βάθη της καρδιάς μου, να σας απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια, για την κοίμηση του αγαπημένου πατέρα σας Κωνσταντίνου και, έως πρότινος, εκλεκτού μου φίλου.

Υπήρξε σπουδαίος άνθρωπος, εξαιρετικός οικογενειάρχης και λαμπρός πολιτικός, που θα αφήσει χαραγμένα στην μνήμη της τοπικής κοινωνίας της πατρίδας μας, της Κρήτης, αλλά και του Έθνους μας γενικότερα, τα σπουδαία χαρίσματα που του χάρισε ο Θεός, ως παρακαταθήκη στις μελλοντικές γενεές. Το όνομά του γράφτηκε ήδη στην ιστορία της Ελλάδος!

Μετέδωσε σε σάς, τα εκλεκτά παιδιά του, την σπουδαία πολιτική παράδοση της οικογενείας, την οποία, είμαι απολύτως βέβαιος, πως επάξια συνεχίζετε.

Πλέον, μαζί με την αείμνηστη μητέρα σας, αγαπημένη μας κυρία Μαρίκα, θα σας παρακολουθούν από τους Ουρανούς και θα σας καμαρώνουν.

Λυπάμαι βαθύτατα, διότι η πολύ ρευστή πολιτική κατάσταση στην Αίγυπτο, καθώς και τα τελευταία γεγονότα, δεν θα μου επιτρέψουν να βρίσκομαι κοντά σας.

Όμως, προσεύχομαι ο Θεός, να αναπαύσει την ψυχή του, σε σας δε, να δίδει κουράγιο και παρηγορία, στον βαθύτατο πόνο σας.

Με όλη την αγάπη και τις θερμότατες συλλυπητήριες ευχές μου

+Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Β΄

Αλεξάνδρεια, 29/5/2017

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
53
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 10/12/2007
Μαρτύρων Μηνά του καλλικελάδου του Αθηναίου († γ΄αι.), Ερμογένους επισκόπου Αλεξανδρείας και Ευγράφου. Γεμέλλου του πολυάθλου (1), Θεοτέκνου πρεσβυτέρου. Ευγενίου και Μαρίνου, των εν Καισαρεία. Μαριαννού, οσίου Θωμά του ...
.