Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
20/05/2017

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ι.ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ

Το Σάββατο, 20η Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε τρίωρη σύσκεψη των νέων μελών του Επισκοπικού Συμβουλίου της Ιεράς Επισκοπής Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, στην έδρα αυτής.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως ο Πρόεδρος του Επισκοπικού Συμβουλίου, Θεοφιλ.Επίσκοπος κ.Παντελεήμων, ως έχει καθιερώσει από της καταστάσεώς του στο Κονγκό-Μπραζαβίλ (Φεβρουάριος 2013), παρουσίασε εγγράφως τον απολογισμό των πεπραγμένων του, παρελθόντος έτους 2016.

Επίσης, ελήφθησαν ομοφώνως αποφάσεις για πολύ σημαντικά θέματα της τοπικής Εκκλησίας, με την συμμετοχή και του νομικού συμβούλου της Ι.Επισκοπής, Dr.Aimé BOMBA MATONDΟ.

Το Επισκοπικό Συμβούλιο συγκροτούν, για την χρονική περίοδο 2017-2020 (Καταστατικό Ι.Επισκοπής, κεφ.Χ, αρθ.33-36, «Περί Επισκοπικού Συμβουλίου») οι:

α. Θεοφιλ.Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων, Πρόεδρος

β. Αιδεσιμ.Πρωτοπρ. κ.Maxime OUMBA, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος

γ. Αιδεσιμ. Οικον.κ.Serge MABELEMO, Εφημέριος Ι.Ναού Αναστάσεως του Κυρίου Brazzaville

δ. Αιδεσιμ.Πρεσβ. Paul DIAFOUKA, Εφημέριος Ι.Ναού Αγ.Ειρήνης Dolisie, Διευθυντής του Ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Αγ.Ευστάθιος»

ε. κ.BHALAT Séraphin, Γεν. Διευθυντής Αυτονόμου Λιμένος του Pointe-Noire, Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας του Κονγκό, Επίτιμος Πρόεδρος της Ενοριακής Επιτροπής Ι.Ν.Αναστάσεως του Κυρίου Brazzaville

στ. κ.DJIMBI SUMOUNA Chrysostome, Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Dolisie ζ. κ.MASSA Armand-Michel, Πρόεδρος της Ενοριακής Επιτροπής Ι.Ν.Αγίας Φωτεινής Pointe Noire, Στέλεχος Υπουργείου.

Γραμματεία Επισκοπικού Συμβουλίου: κα. MAKOSSO LEMBET Verdogea Chruchina, Γραμματεύς της Ι.Επισκοπής

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
37
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 19/07/2007
Μακρίνης, αδελφής του Μ. Βασιλείου. Οσίων Θεοδώρου επισκόπου Εδέσσης (1) και Μιχαήλ του ανεψιού αυτού των από της Λαύρας του αγίου Σάββα, Γρηγορίου επισκόπου Πανιού, του ομολογητού, Δίου, Διοκλέους. 19/7
.