Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
12/05/2017

ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΣ ΝΑΟΥ ΕΙΣ ΤΟ KAYEMBE

Με την ευλογία του Θεού και τις ευχές του Σεπτού μας Πάπα και Πατριάρχου Θεοδώρου του Β΄, μεταβήκαμε εις την μέχρι τώρα ενορία της Αγίας Άννης και του λοιπού του εν Αγίας Πατρός ημών Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού. Ευθύς μόλις φθάσαμε σύσσωμοι οι ενορίτες μετά του π. Γεωργίου μας υπεδέχθησαν εγκάρδια και καταρτίσαμε το πρόγραμμα, που θα τοποθετηθή ο νέος Ναός. Έγινε ο αγιασμός παρουσία και των Σεύ του μεγάλου χωριού KAYEMBE και όλων των χριστιανών και μαθητών των Σχολείων μας.

Εν συνέχεια, επισκεφθήκαμε τις τάξεις των μαθητών και εις όλους μοιράσαμε τετράδια, τρόφιμα κ. ά. και ευχηθήκαμε γρήγορα να γίνουν και τα Εγκαίνια του Νέου Ναού.

Θαυμάσαμε την αγαθοσύνη των απλών χωρικών χριστιανών μας και την επίδρασιν που έχουν δεχθή στις καρδίες των της χάριτος του Θεού, και είδαμε ότι τα μέγιστα συνέβαλε ο Κατηχητής Συμεών, και πιο μπροστά οι ευλαβείς μακαριστοί γονείς του πλέον Μιχαήλ και Θεανώ, που ασταμάτησα ζητούσαν πνευματικό ανεφοδιασμό από την Ιεραποστολή για τους πιστούς του KAYEMBE.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
68
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 15/12/2007
Ιερομάρτυρος Ελευθερίου (1), επισκόπου Αυλώνος (Ιλλυρικού ) και Ανθίας της μητρός αυτού (†β΄ αι.). Μαρτύρων Βάκχου του Νέου, Ελευθερίου του Θαλαμηπόλου, Κορέμωνος του επάρχου. Οσιομάρτυρος Σωσάννης (2), διακονίσσης, της εν ...
.