Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
10/05/2017

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ DOLISIΕ

Την παραμονή της εορτή του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Ειρήνης πόλεως Dolisie, την 6η Μαΐου 2017, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων επισκέφθηκε το ορθόδοξο Δημοτικό Σχολείο «Φως Εθνών» όπου είχε την χαρά της επικοινωνίας με τους μικρούς μαθητές, ως και εκτενή συνεργασία με τον διευθυντή του εκπαιδευτηρίου κ.Jean Claude Tchilimbou.

Ακολούθως, ευλόγησε τον γάμο ορθοδόξου ζεύγους, το οποίο έλαβε προ έτους το άγιο βάπτισμα από τα χέρια του Επισκόπου.

Εν συνεχεία, συνεργάσθηκε με τον Αιδεσιμ. π. Παύλο Diafouka, διευθυντή του ορθοδόξου ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος». Μαζί επισκέφθηκαν για μία ακόμη φορά και τον κήπο λαχανικών και τον μικρό χώρο εκτροφής ιχθύων για τις ανάγκες του ιδρύματος.

Κατόπιν, είχε πολύωρη συζήτηση με τα περιθαλπόμενα ορφανά παιδιά, προς τα οποία προσέφερε γλυκίσματα. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τον Εσπερινό της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
55
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 17/01/2007
Αντωνίου του Μεγάλου (1) (†356) και Αντωνίου του νέου (2), του εν Βερροία ασκήσαντος. Αριστοτέλους και Αχιλλέως (Αχιλλά). Θεοδοσίου του ευσεβούς βασιλέως, του Μεγάλου. Ιουνίλλας και Τουρβώνος, του νοταρίου. Νεομάρτυρος ...
.