Βρίσκεστε εδώ / Χρονικά
09/05/2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΘΜ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Tην 9η Μαΐου ε.έ., η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β', πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Στρατόπεδο «Παπάγου» και συναντήθηκε με τον Εξοχ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Πάνο Καμμένο.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο αρμοδιότητας του Πατριαρχείου.

Από την πλευρά του, ο ΥΕΘΑ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη και την προθυμία του να συμβάλλει στην επίλυση θεμάτων που αφορούν το πλήρωμα της Εκκλησίας.

Κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος συναντήθηκε επίσης με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, καθώς και με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχο κ.Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, ο οποίος πριν λίγο καιρό επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
56
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 17/01/2007
Αντωνίου του Μεγάλου (1) (†356) και Αντωνίου του νέου (2), του εν Βερροία ασκήσαντος. Αριστοτέλους και Αχιλλέως (Αχιλλά). Θεοδοσίου του ευσεβούς βασιλέως, του Μεγάλου. Ιουνίλλας και Τουρβώνος, του νοταρίου. Νεομάρτυρος ...
.