Βρίσκεστε εδώ / Χρονικά
09/05/2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΘΜ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Tην 9η Μαΐου ε.έ., η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β', πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Στρατόπεδο «Παπάγου» και συναντήθηκε με τον Εξοχ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Πάνο Καμμένο.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο αρμοδιότητας του Πατριαρχείου.

Από την πλευρά του, ο ΥΕΘΑ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη και την προθυμία του να συμβάλλει στην επίλυση θεμάτων που αφορούν το πλήρωμα της Εκκλησίας.

Κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος συναντήθηκε επίσης με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, καθώς και με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχο κ.Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, ο οποίος πριν λίγο καιρό επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
47
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 21/06/2007
Ιουλιανού, του εν Κιλικία († γ΄- δ΄αι.) και Αφροδισίου. Ιερομάρτυρος Τερεντίου επισκόπου Ικονίου († α΄αι.) και των συν αυτώ: Αντωνίου πρεσβυτέρου, Αναστασίου, Κελσίου, Βασιλίσσης. Νεομαρτύρων Παχωμίου οσίου (†1730) και ...
.