Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
24/04/2017

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΝΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΝΣΑΣΑΣ

Την Κυριακή 23 Απριλίου, κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την σωτήρια ομολογία του Αποστόλου Θωμά και την μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Νικηφόρος λειτούργησε στην ενορία του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου και στην συνέχεια παρέστη στην Πασχαλινή εκδήλωση που ετοίμασαν η Νεολαία Ενοριών της Μητροπόλεως. Συμμετείχαν οι χορωδίες των ενοριών του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου, του Αγίου Μάρκου, Αγίας Βαρβάρας Mont-Ngafula, Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Kasangulu και η χορωδία της Θεολογικής Σχολής «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης». Οι νέοι των ενοριών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδωσαν θαυμάσια Αναστάσιμους ύμνους στην ελληνική και γαλλική γλώσσα και, βεβαίως, σε τοπικές γλώσσες και διαλέκτους.

Κόσμος πολύς συγκεντρώθηκε στην αίθουσα της Πληροφορικής Σχολής για να ακούσουν και να παρακολουθήσουν τους νέους που κοπίασαν προκειμένου να παρουσιάσουν με πολύ ενθουσιασμό όσα η αγάπη τους ετοίμασε.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη και επαίνεσε τους νέους για την ωραία Πασχαλινή Εκδήλωση και μετέφερε στην νεολαία την Πατριαρχική αγάπη και ευλογία του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου του Β΄, που χαίρεται με την πρόοδο όλων των αφρικανών νέων.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
67
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 15/12/2007
Ιερομάρτυρος Ελευθερίου (1), επισκόπου Αυλώνος (Ιλλυρικού ) και Ανθίας της μητρός αυτού (†β΄ αι.). Μαρτύρων Βάκχου του Νέου, Ελευθερίου του Θαλαμηπόλου, Κορέμωνος του επάρχου. Οσιομάρτυρος Σωσάννης (2), διακονίσσης, της εν ...
.