Βρίσκεστε εδώ / Ιεραποστολή
20/04/2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ

Την 20η Απριλίου 2017, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων μετέβη στην πόλη Dolisie προς επίσκεψη του ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος».

Στο πρότυπο αυτό ευαγές καθίδρυμα της τοπικής Εκκλησίας είχε την χαρά της συνάντησης με τα περιθαλπόμενα παιδιά, στα οποία μίλησε απλά περί της Αναστάσεως του Κυρίου. Επίσης, τους προσέφερε τα πασχαλινά δώρα, που αυτήν την φορά ήταν κυρίως βιβλία -εκτός από παιχνίδια και γλυκίσματα- με σκοπό την δημιουργία μίας δανειστικής βιβλιοθήκης με διάφορα γαλλόφωνα βιβλία κυρίως λογοτεχνίας, εντός του ορφανοτροφείου, για την πνευματική οικοδομή και πρόοδο των παιδιών.

Ακολούθησε συνεργασία με τον διευθυντή του παρακειμένου ορθοδόξου Εκπαιδευτηρίου «Φως Εθνών» κ.Jean Claude Tchilimbou, μετά το πέρας της οποίας ο Επίσκοπος ανεχώρησε οδικώς για την έδρα της Ιεράς Επισκοπής, στο Pointe-Noire.

Αρχείο Ειδήσεων
Βοηθήματα των χρηστών
Διαλέξτε τον χρωματισμό της αρεσκείας σας και δείτε το website!
32
Επισκέπτες Συνδεδεμένοι
Συναξαριστής / Εορτολόγιο
Σήμερα: 23/06/2007
Μαρτύρων Αγριππίνης (1) (†253-260), Αριστοκλέους πρεσβυτέρου του Ταμασού, Δημητριανού, Δημητρίου διακόνου, Αθανασίου άναγνώστου, Ευστοχίου πρεσβυτέρου, Γαϊανού και των τέκνων αυτού Πρόβης, Ουρβανού και Λολλίας. Βαρβάρου ...
.